Οι DARKANE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Inhuman Spirits».

You are currently viewing Οι DARKANE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Inhuman Spirits».

Στις 24 Ιουνίου, οι Σουηδοί Melodic Death/Thrash Metallers DARKANE, κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «Inhuman Spirits» μέσω της Massacre Records. Παράλληλα, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το «The Quintessence Of Evil». Το «Inhuman Spirits» είναι το πρώτο τους άλμπουμ μετά το «The Sinister Supremacy», το 2013.

Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Lawrence Mackrory στα Rorysound Studios, και είναι γεμάτο με έντονο, βίαιο, groovy και πιασάρικο Melodic Death/Thrash Metal! Το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από τον Mathias Blom / The Happy Creative.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mathias Blom / The Happy Creative

Σύντομο μάθημα ιστορίας για τους νεότερους αναγνώστες μας: oι DARKANE σχηματίστηκαν τον Ιανουάριο του 1998 από τις στάχτες των AGRETATOR, μιας Thrash Metal μπάντας που προερχόταν από τη σουηδική παραθαλάσσια πόλη Helsingborg. Εμπνευσμένοι από την επιθετικότητα, την ταχύτητα και την τεχνική φινέτσα των AT THE GATES, ο κιθαρίστας Christofer Malmström, ο ντράμερ Peter Wildoer και ο μπασίστας Jörgen Löfberg ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον παλιό φίλο και κιθαρίστα Klas Ideberg, πρώην μέλος του Thrash σχήματος HYSTE’RIAH, για να δημιουργήσουν μια νέα μπάντα. Τη σύνθεση της μπάντας συμπλήρωσε ο τραγουδιστής Bjorn «Speed» Strid. Ωστόσο, ως τραγουδιστής των ήδη καθιερωμένων SOILWORK, ο Speed δεν μπορούσε να συνεχίσει να μοιράζει το χρόνο του και αποφάσισε να εγκαταλείψει τους DARKANE. Μετά από μια περίοδο αρκετών μηνών χωρίς τραγουδιστή, αντικαταστάθηκε από τον τραγουδιστή Lawrence Mackrory, ο οποίος προτάθηκε από τον παραγωγό της μπάντας, Daniel Bergstrand.

Λίστα κομματιών:

  1. Inhuman Spirits
  2. Awakening
  3. Embrace the Flames
  4. Conspiracies of the Flesh
  5. Inhaling Mental Chaos
  6. Mansion of Torture
  7. The Quintessence of Evil
  8. A Spiral to Nothing
  9. The Great Deceiver
  10. Vålnader

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «The Quintessence Of Evil» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση