Οι DARK FUNERAL κυκλοφορούν το νέο τους single με τίτλο «Nightfall»!

You are currently viewing Οι DARK FUNERAL κυκλοφορούν το νέο τους single με τίτλο «Nightfall»!

Οι Σουηδοί πρωτοπόροι του Black Metal, DARK FUNERAL, παρουσίασαν το νέο τους single «Nightfall», καθώς και το επίσημο μουσικό βίντεο που το συνοδεύει, από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «We Are The Apocalypse», που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου μέσω της Century Media Records.

Ενώ το πρώτο single, «Let The Devil In», ήταν ένα εσωστρεφές ταξίδι, το οποίο εξερευνούσε το εσωτερικό μας σκοτάδι, το «Nightfall» είναι το διαμετρικά αντίθετο. Είναι μια επίδειξη καταιγιστικής οργής, που επικαλείται τις επτά μάγισσες, Lamashtu, για να φέρει την αιώνια νύχτα.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Marcelo Vasco

Ο Lord Ahriman, σχολιάζει: «Με το “Nightfall”, συνεχίζουμε να διευρύνουμε τα όρια και σε ταχύτερο ρυθμό από οτιδήποτε έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Ήθελα να δημιουργήσω την αίσθηση ότι αιωρούμαι πάνω από το ηχοτοπίο και μέσα στον δικό μου σκοτεινό και διεστραμμένο κόσμο. Σε αυτή την ταχύτητα, ήταν επίσης πρόκληση να βρούμε μια καλή ισορροπία και δυναμική όπου οι μελωδίες και η ατμόσφαιρα δεν θα εξαφανίζονταν μέσα σε ένα θόρυβο, αλλά νομίζω ότι πραγματικά τα καταφέραμε! Το «Nightfal» δίνει στο έπος ένα εντελώς νέο νόημα. Απολαύστε το!»

Ο Heljarmadr συνεχίζει: «Μερικές φορές χαίρομαι που δεν είμαι ντράμερ. Νομίζω ότι ο Jalomaah ξεπέρασε τον εαυτό του εδώ, και ήταν σαν να στεκόμαστε σε αεροδυναμική σήραγγα όταν το ηχογραφήσαμε στο στούντιο. Αλλά μέσα από όλο αυτό το σφυροκόπημα σε υψηλούς ρυθμούς ξεπροβάλλει μεγάλη λεπτομέρεια και νομίζω ότι αυτό το τραγούδι έχει πολλή δυναμική. Ανυπομονώ να δω το κοινό να τραγουδάει το «Nightfall» την ημέρα που θα το παρουσιάσουμε στη σκηνή.»

Massive Album Release Show

Οι DARK FUNERAL θα δώσουν μια πολύ ιδιαίτερη συναυλία για την κυκλοφορία του άλμπουμ τους, στις 19 Μαρτίου στο Fållan στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, με special guest τους SAMAEL και support act τους ELEINE. Η συναυλία θα μεταδοθεί επίσης online.

Λίστα κομματιών:

  1. Night
  2. Let the devil in
  3. When our revenge is over
  4. Nosferatou
  5. When I leave
  6. Beyond The Grave
  7. A Beast To Praise
  8. Leviathan
  9. We Are The Apocalypse

Τα καθήκοντα του γυρίσματος, της σκηνοθεσίας και του μοντάζ του βίντεο ανέλαβε και πάλι η Grupa13. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση