Οι BURY TOMORROW ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ «The Seventh Sun».

You are currently viewing Οι BURY TOMORROW ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ «The Seventh Sun».

Οι Βρετανοί Εxtreme Μetallers BURY TOMORROW, ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς. Το άλμπουμ θα έχει τίτλο «The Seventh Sun» και θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου 2023 από την Music For Nations. Η μπάντα παράλληλα έδωσε στην δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το πρώτο single, «Abandon Us».

Αναφορικά με το νέο δίσκο, frontman Dani Winter-Bates ανέφερε τα εξής: «Είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τη νέα εποχή των BURY TOMORROW . Άλμπουμ επτά και συνεχίζουμε να οδηγούμε μπροστά. “Το ‘Abandon Us’ είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξουμε την πρόθεσή μας σε αυτήν την επόμενη φάση. Ενστικτώδης και άγρια, αυτή είναι για όσους μας ακολουθούν ήδη και για εκείνους που μόλις μας μαθαίνουν. Απολαύστε και περιμένετε

Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να ήσουν. Μερικές φορές χρειάζεται απλώς μια ώθηση για να κάνεις το βήμα. Λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτεροι υποστηρικτές αυτής της αλήθειας από τους BURY TOMORROW.

Αντιμέτωποι πριν από 18 μήνες, μετά από μια περίοδο εξωτερικών και εσωτερικών διενέξεων, με την απολύτως ρεαλιστική πιθανότητα ότι ίσως ήταν καιρός να μαζέψουν τις επιτυχίες τους και να κλείσουν το βιβλίο μιας ιστορικής καριέρας 15 ετών, με τα χέρια τους δεμένα και την πλάτη στον τοίχο, οι BURY TOMORROW σήκωσαν το γάντι της μοίρας και ξεκίνησαν να γράψουν το κεφάλαιο που πάντα φαντάζονταν.

Το «The Seventh Sun» αποτελεί απόδειξη των δεσμών και της πίστης που απαιτούνται για να διαμορφώσουν οι ίδιοι μια νέα πραγματικότητα, έναν νέο ήχο και ένα νέο μέλλον.

Αν τα αυτόνομα singles «Death (Ever Colder)» και «Life (Paradise Denied)», που κυκλοφόρησαν με διαφορά λίγο μεγαλύτερη από ένα μήνα νωρίτερα φέτος, έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι μας περίμενε, τότε το «The Seventh Sun» ισοδυναμεί με την ένδοξη άφιξη στον προορισμό αυτής της νέας εποχής. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι ο τελικός προορισμός των BURY TOMORROW, αλλά ένας προορισμός που περικλείει ιδανικά το αναζωογονημένο παρόν τους, ενώ παράλληλα προσφέρει περαιτέρω δελεαστικές νύξεις για ένα άγραφο μέλλον.

Αυτό δεν είναι ένα εξημερωμένο θηρίο, αλλά ένα ζώο με ακονισμένα δόντια και νύχια, που σκοπεύει να σκοτώνει με στοχευμένη ακρίβεια και όχι με συντριπτικό χτύπημα. Ανασυντονισμένοι αλλά όχι περισσότερο συγκρατημένοι, η διευρυμένη ηχητική παλέτα του «The Seventh Sun» προσφέρει ουρανοκατέβατες μελωδίες, στρωμένες με ατμοσφαιρική υφή, καλύπτοντας μια υποβόσκουσα αγριότητα.

Λίστα κομματιών:

 1. The Seventh Sun
 2. Abandon Us
 3. Begin Again
 4. Forced Divide
 5. Boltcutter
 6. Wrath
 7. Majesty
 8. Heretic
 9. Recovery?
 10. Care
 11. The Carcass King

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Abandon Us» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση