Οι BILLYBIO κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Black Out».

You are currently viewing Οι BILLYBIO κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Black Out».

Οι BILLYBIO, το σόλο project του William Graziadei των BIOHAZARD και POWERFLO, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Black Out», συνοδευόμενο από ένα επίσημο μουσικό βίντεο, από το επερχόμενο άλμπουμ «Leaders And Liars», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου μέσω της AFM Records.

Υπό το πρίσμα των σημερινών παγκόσμιων γεγονότων, οι στίχοι του «Black Out» σίγουρα θα έχουν απήχηση σε πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο: «με έσπρωξες στα άκρα / τώρα βλέπω σκοτάδι / ο φόβος είναι ο εχθρός, ο καταστροφέας της μοίρας / έλεγξε το μέλλον, πολέμησε το αρνητικό.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Lecrue Eyebrows

Ο Graziadei λέει: «Ο αυτοέλεγχος είναι ένας δρόμος που δεν ακολουθείται από πολλούς. Η ικανότητα να αντιμετωπίζεις τα σκοτεινά συναισθήματα με θετικό τρόπο είναι η αληθινή διαφώτιση. Έχω χάσει το στόχο πάρα πολλές φορές στη ζωή μου για να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο άλλη μια φορά. Η αληθινή δύναμη προέρχεται από τη δύναμη να ξεπερνάς το ένστικτο. Ένα πράγμα που όλοι πρέπει να θυμόμαστε: μην μπερδεύετε την καλοσύνη με την αδυναμία. Όλοι έχουμε αυτό το σημείο θραύσης, μια γραμμή στην άμμο που τραβάμε. Το ‘Black Out’ μιλάει για τον αγώνα να μην περάσουμε αυτή τη γραμμή – και τις συνέπειες που έχει το ξεπέρασμά της

Photo by Ymkje Veenstra

Οι BILLYBIO είναι ωμοί και σκληροί στο πνεύμα των κλασικών νεοϋορκέζικων Hardcore συγκροτημάτων όπως οι AGNOSTIC FRONT, οι CRO-MAFS και οι CRUMBSUCKERS. Το «Leaders And Liars» δανείζεται από την κληρονομιά των BIOHAZARD το γεγονός ότι επίσης αψηφά την κατηγοριοποίηση. Αυτό το νέο άλμπουμ αντιπροσωπεύει την αγάπη του Graziadei για το Punk, το Hardcore και το κλασικό Metal (BLACK ABBATH, IRON MAIDEN).

Λίστα κομματιών:

 1. Black Out
 2. Fallen Empires
 3. Leaders and Liars
 4. Lost Horizon
 5. Turn the Wounds
 6. Sheepdog
 7. Deception
 8. Generation Kill
 9. Looking Up
 10. One Life To Live ( feat. Toby Morse [H2O, Hazen Street] )
 11. Our Scene
 12. Just The Sun ( feat. Jennifer Bair [Jay Roth] )
 13. Enough
 14. Remission ( feat. Jennifer Bair [Jay Roth] )
 15. Cyanide

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Black out», παρακάτω:

Ο Graziadei λέει:

“Ο αυτοέλεγχος είναι ένας δρόμος που δεν ακολουθούν πολλοί. Η ικανότητα να αντιμετωπίζεις τα σκοτεινά συναισθήματα με θετικό τρόπο είναι αληθινή φώτιση. Έχω χάσει το σημάδι πάρα πολλές φορές στη ζωή μου για να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο. Η αληθινή δύναμη προέρχεται από τη δύναμη να υπερνικήσεις το ένστικτο. Ένα πράγμα που όλοι πρέπει να θυμόμαστε, μην μπερδεύετε την ευγένεια με την αδυναμία. Όλοι έχουμε αυτό το σημείο θραύσης, μια γραμμή στην άμμο που τραβάμε. Το «Black Out» έχει να κάνει με τον αγώνα για να μην ξεπεράσει αυτό το όριο και τις συνέπειες για το πέρασμά του.”

Αφήστε μια απάντηση