Οι AENAON κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Hysteria».

You are currently viewing Οι AENAON κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Hysteria».

Το ελληνικό Progressive/Experimental Black Metal συγκρότημα AENAON, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο του single «Hysteria», σε σκηνοθεσία του Στράτου Κουντουρά. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Mnemosyne», που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου μέσω της Agonia Records. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει εννέα τραγούδια και υπεύθυνος για τις ηχογραφήσεις, την παραγωγή και την μίξη είναι ο Achilleas C. (VARATHRON, KATAVASIA), ενώ το εξώφυλλο αποτελεί δημιουργία του Ben Howe.

Εκτός από τον ιθύνοντα νου Achilleas C, η σύνθεση περιλαμβάνει τον ντράμερ Χάρη (VARATHRON), τον τραγουδιστή Astrous (KATAVASIA) και τον σαξοφωνίστα Ορέστη Ζυρίνη. Τα καθαρά φωνητικά στα «Synastry Of Heartbeats», «Trauma Cultura» και «Mantledeath» ερμηνεύτηκαν ως guest από τον Frédéric Gervais (ORAKLE / COR SERPENTII).

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Ben Howe

Οι AENAON δήλωσαν: «Έξι χρόνια πέρασαν από την στιγμή που κυκλοφόρησε το τελευταίο μας άλμπουμ και είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραζόμαστε μαζί σας την πιο σκοτεινή μας δημιουργία έως τώρα. Ως συνήθως ήμασταν σιωπηλοί αλλά παράλληλα δημιουργικοί έχοντας έναν στόχο. Το ‘Mnemosyne’ αποτελεί έναν ακραίο συναισθηματικά δίσκο με νουάρ αισθητική. Ο τίτλος προέρχεται από την θεότητα της μνήμης.»

Το όνομα AENAON σημαίνει «ο Αιώνιος» στα ελληνικά. Η ιστορία του συγκροτήματος χρονολογείται από το 2006 και περιλαμβάνει (πέρα από αρκετές μικρότερες κυκλοφορίες) τρία στούντιο άλμπουμ: «Cendres et Sang» (2011), «Extance» (2014) και «Hypnosophy» (2016).

Λίστα κομματιών:

  1. Psyche
  2. Cartesian Eye
  3. Synastry of Heartbeats
  4. Pleiades
  5. Trauma Cultura
  6. Clark Nova
  7. Hysteria
  8. Mantledeath
  9. Doppelgänger

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Hysteria» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση