Οι ACT OF DENIAL δημοσιεύουν βίντεο για το νέο τους single, «Unbury The Hatchet», με τη συμμετοχή του ντράμερ των FLESHGOD APOCALYPSE, Eugene Ryabchenko.

You are currently viewing Οι ACT OF DENIAL δημοσιεύουν βίντεο για το νέο τους single, «Unbury The Hatchet», με τη συμμετοχή του ντράμερ των FLESHGOD APOCALYPSE, Eugene Ryabchenko.

Οι ACT OF DENIAL έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο στίχων για το τελευταίο τους single, «Unbury The Hatchet», το οποίο μας γυρίζει πίσω στο 90 και στις αρχές του 2000 με old school Gothenburg ατμόσφαιρα. Το single έχει έναν νέο καλεσμένο στα ντραμς, τον Eugene Ryabchenko (γνωστός ως ντράμερ των FLESHGOD APOCALYPSE).

Ο συνιδρυτής των AOD, Luger, έχει να πει τα παρακάτω: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που έχουμε ένα νέο τραγούδι μετά από σχεδόν τρία χρόνια μαζί με ένα νέο βίντεο στίχων. Για άλλη μια φορά το βίντεο έχει κάνει ο φίλος μας Wanderley Perna – (https://www.facebook.com/wanderleyperna, https://www.facebook.com/wdesignerbr) – ο οποίος έκανε και το πρώτο μας lyric video για το ‘Your Dark Desires’ από το ντεμπούτο άλμπουμ και έκανε καταπληκτική δουλειά όπως πάντα. Ευχαριστώ αδερφέ!!!

Είμαστε επίσης ικανοποιημένοι που ηχογραφούμε και πάλι, καθώς είναι πολύ δύσκολο για εμάς στην παρούσα φάση. Οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύουμε, είναι ήδη πολύ απασχολημένοι με τις δικές τους μπάντες και είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο για κάποια side projects. Το πρώτο άλμπουμ έγινε την εποχή του Covid, όταν όλοι ήταν κολλημένοι στο σπίτι, οπότε είχαν χρόνο, τώρα είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση, αλλά με κάποιο τρόπο τα καταφέρνουμε ακόμα.

Επίσης ευχαριστούμε κάθε οπαδό και υποστηρικτή των AOD για την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος. Αυτό που όλοι αναρωτιούνται και μας ρωτάνε τελευταία, θα υπάρξει σύντομα νέο άλμπουμ από τους AOD; Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα, όπως ήδη είπαμε, μερικά από τα παιδιά έχουν ήδη ξεκινήσει τις περιοδείες τους ή θα τις ξεκινήσουν σύντομα, αλλά μπορώ να δώσω μια ιδέα για ένα νέο τραγούδι που είναι στα σκαριά με μερικούς ωραίους καλεσμένους, και όχι μόνο έναν αλλά μερικούς, αλλά θα το αφήσουμε στην άκρη προς το παρόν. Θα τους ενημερώσουμε όλους στα κοινωνικά μας δίκτυα όταν έρθει η ώρα. Μείνετε συντονισμένοι, υγιείς και όμορφοι. Όπως πάντα, Rock on!!!»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Unbury The Hatchet» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση