Οι IRON MAIDEN αποδίδουν φόρο τιμής στον Paul Di’Anno!

You are currently viewing Οι IRON MAIDEN αποδίδουν φόρο τιμής στον Paul Di’Anno!

Στις 21 Οκτωβρίου 2024 ο μεταλλικός κόσμος συγκλονίστηκε από την είδηση πως ο πρώην τραγουδιστής των IRON MAIDEN, Paul Di’Anno, απεβίωσε στο σπίτι του στο Σάλισμπερι, σε ηλικία 66 ετών. Κατά την διάρκεια της συναυλίας των IRON MAIDEN στην πόλη St. Paul της Μινεσότα, ο Bruce Dickinson, πρωτού η μπάντα παίξει το τραγούδι «The Time Machine», απέτισε φόρο τιμής στον μεγάλο Paul. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Πιο συγκεκριμένα, ο Bruce Dickinson ανέφερε τα εξής:

«Ο Paul έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα δύο πρώτα άλμπουμ, ειδικά στο Killers και το πρώτο ομότιτλο άλμπουμ, με μια καταπληκτική φωνή αφιερωμένη στο rock and roll μέχρι το τέλος της ζωής του. Για όσους θυμάστε εκείνα τα πρώτα άλμπουμ, όταν φυσικά δεν ήμουν εγώ στο συγκρότημα, αλλά εκείνος. Για τους οπαδούς του έργου του με τους Battlezone και τα δικά του project καθώς και για όσους αγαπούν τραγούδια όπως το Remember Tomorrow, ο Paul άφησε μια μοναδική κληρονομιά, και η μουσική του παραμένει απίστευτη ακόμα και μετά από την εποχή του με τους IRON MAIDEN.Απλώς ζητώ από όλους να κλείσουν τα μάτια τους για μερικά δευτερόλεπτα, σιωπηλά, και να πουν εσωτερικά, νοητικά, αν πιστεύετε ή δεν πιστεύετε στον Θεό, δεν έχει σημασία – απλά πιστέψτε σε αυτό που πιστεύετε και πείτε, ‘Ευχαριστώ, αφεντικό, για ό,τι έκανες».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την πρόσφατη συνάντηση του Bruce Dickinson με τον Paul Di’Anno:

Αναφορικά με τον τραγικό χαμό του Paul Di’Anno οι IRON MAIDEN αν΄έφεραν τα εξής:

«Όλοι μας λυπηθήκαμε βαθύτατα όταν μάθαμε για τον θάνατο του Paul Di’Anno νωρίτερα σήμερα. Η συμβολή του Paul στους IRON MAIDEN ήταν τεράστια και μας βοήθησε να ξεκινήσουμε το μονοπάτι που ταξιδεύουμε ως συγκρότημα για σχεδόν πέντε δεκαετίες. Η πρωτοποριακή παρουσία του ως frontman και τραγουδιστής, τόσο επί σκηνής όσο και στα δύο πρώτα μας άλμπουμ, θα μείνει με πολλή αγάπη στη μνήμη όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους οπαδούς σε όλο τον κόσμο».

Ο Steve Harris πρόσθεσε:

«Ήρθα σε επαφή μαζί του μόλις πρόσφατα, καθώς στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλον για την West Ham και τα σκαμπανεβάσματά της. Τουλάχιστον εξακολουθούσε να δίνει συναυλίες μέχρι πρόσφατα, ήταν κάτι που τον κρατούσε σε εγρήγορση. Θα λείψει σε όλους μας. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε».

Μπορείτε να δείτε το πλήρες βίντεο της συνάντησης του Steve Harris με τον Paul Di’Anno, παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση