Ο Eric Rutan των CANNIBAL CORPSE έχασε το 90% της περιουσίας του από τους τυφώνες Milton και Helena!

You are currently viewing Ο Eric Rutan των CANNIBAL CORPSE έχασε το 90% της περιουσίας του από τους τυφώνες Milton και Helena!

Ο κιθαρίστας των CANNIBAL CORPSE μοιράστηκε με τους οπαδούς του στα social media μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του σπιτιού του στη Φλόριντα μετά από τους τυφώνες. Μάλιστα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή περιοδεία των CANNIBAL CORSPE πριν λίγες εβδομάδες, ώστε να είναι μαζί με την οικογένειά του. Η ανακοίνωσή του είναι η εξής:

«Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την αγάπη και την υποστήριξη που έχουμε πάρει. Τα θετικά λόγια, τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα σημαίνουν πολλά για εμάς. Επίσης, αισθανόμαστε ευλογημένοι που ξέρουμε ότι τόσοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για εμάς. Οι τυφώνες Milton και Helena διέλυσαν τα σπίτια και τις ζωές πολλών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και των δικών μας.

Το 90% των υπαρχόντων μας, μεταξύ των οποίων προσωπικών αντικειμένων, φωτογραφιών και άλλων πραγμάτων που είναι αναντικατάστατα, έχουν καταστραφεί ή απαιτούν ριζική επισκευή. Η εμπειρία αυτή δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Πριν τρεις εβδομάδες περίπου αναγκάστηκα να αφήσω την περιοδεία και να ταξιδέψω στο σπίτι μου και τη σύζυγό μου, αντικρίζοντας κατεστραμμένο το σπίτι μας και διαλυμένα τα υπάρχοντά μας .

Αυτές είναι μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας και παρακαλούμε για τη θετική σας ενέργεια και δύναμη. Θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις κάθε φορά που θα βρίσκω την ευκαιρία. Αιωνίως ευγνώμον. Rutan.»

Να θυμίσουμε ότι οι CANNIBAL CORSPE βρίσκονται σε περιοδεία μαζί με τους MUNICIPAL WASTE, IMMOLATION και SCHIZOPHRENIA από τις 20 Σεπτεμβρίου και θα βρίσκονται στον δρόμο μέχρι και σήμερα, 20 Οκτωβρίου 2024.

Αφήστε μια απάντηση