Οι WOLFHEART κυκλοφόρησαν βίντεο για το τραγούδι «The Gale» εν αναμονή της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας!

You are currently viewing Οι WOLFHEART κυκλοφόρησαν βίντεο για το τραγούδι «The Gale» εν αναμονή της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας!

Μετά την επιτυχημένη περιοδεία τους στη Φινλανδία, οι Melodic Death Metallers WOLFHEART μας παρουσιάζουν με ενθουσιασμό το νέο τους μουσικό βίντεο για το τραγούδι «The Gale», προωθώντας το νέο τους άλμπουμ «Draconian Darkness» που κυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, από τη Reigning Phoenix Music.

Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο τραγούδι κλείνει το άλμπουμ, συνδυάζει με μαεστρία στιγμές ηρεμίας αλλά και υψηλής έντασης. Ξεκινάει με χαλαρή ακουστική κιθάρα και σταδιακά μετατρέπεται σε ένα όμορφο, μελωδικό βαλς. Τα καθαρά φωνητικά αποτυπώνουν την ηρεμία μέσα στην καταιγίδα και οδηγούν σε ένα ανελέητο ταξίδι με τον χαρακτηριστικό ήχο των WOLFHEART και τις μελωδίες με πιάνο, αφήνοντας τους οπαδούς με γλυκόπικρα συναισθήματα.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο για το τραγούδι «The Gale» παρακάτω:

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής τους Tuomas Saukkonen αναφέρει:

«Το ομορφότερο και πιο μεγαλοπρεπές τραγούδι του άλμπουμ αξίζει να έχει και ένα βίντεο που έχει γυριστεί στην πιο μαγευτική τοποθεσία που συναντήσαμε στο ταξίδι μας. Στο μαγευτικό τοπίο της Ισλανδίας».

Πέρα από την κυκλοφορία του νέου βίντεο, οι WOLFHEART προετοιμάζονται για μια εκτεταμένη Ευρωπαϊκή περιοδεία 26 σταθμών που ξεκινάει στις 31 Οκτωβρίου και φτάνει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2024. Οι οπαδοί τους ανυπομονούν να τους δουν ζωντανά να ερμηνεύουν τα τραγούδια του «Draconian Darkness», αλλά και όλα τα παλιότερά τους. Μαζί τους θα είναι οι DARK TRANQUILLITY, MOONSPELL και HIRAES, ένα πολλά υποσχόμενο line up για όλους τους μεταλλάδες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες.

Αφήστε μια απάντηση