Αποχώρησε από τους AS I LAY DYING ο μπασίστας Ryan Neff!

You are currently viewing Αποχώρησε από τους AS I LAY DYING ο μπασίστας Ryan Neff!

Μια σημαντική αλλαγή ανακοινώθηκε σήμερα στους κόλπους των AS I LAY DYING, με την αποχώρηση του μπασίστα Ryan Neff!. Ο Ryan Neff, εκτ΄ός απο το μπάσο είχε αναλάβει και τα δεύτερα/καθαρά φωνητικ΄ά στο συγκρότημα, αντικαθιστώντας τον Josh Gilbert στους AS I LAY DYING το 2022, μετά από γνωριμία κατά τη διάρκεια περιοδείας στο Μεξικό. Ο Ryan Neff ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το συγκρότημα σήμερα-Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, με δημοσίευση του στα κοινωνικά δίκτυα:

Στην επίσημη δήλωσή του, ο Neff ανέφερε τα εξής:

Από σήμερα, έχω πάρει την απόφαση να αποχωρήσω από τους AS I LAY DYING. Αυτή η επιλογή ήρθε μετά από πολύ σκέψη, και πιστεύω πως είναι το σωστό βήμα για το προσωπικό και επαγγελματικό μου ταξίδι. Είμαι ευγνώμων για τις εμπειρίες και τις σχέσεις που απέκτησα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με το συγκρότημα. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξή τους.

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως επήλθε βασισμένη στην επιθυμία του Neff να αφοσιωθεί πλήρως στους MISS MAY I, το συγκρότημα στο οποίο βρίσκεται απο το 2007, στο οποίο παρέμενε ακόμη ενεργό μέλος. Ο ίδιος θεωρεί ότι αυτή η κίνηση θα τον βοηθήσει να προχωρήσει στην καριέρα του, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο έργο του με τους MISS MAY I.

Μέχρι στιγμής, οι AS I LAY DYING δεν έχουν προβεί σε δική τους επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρηση του Neff, γεγονός που αφήνει το κοινό να αναμένει για περαιτέρω εξελίξεις για το ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης…

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τους AS I LAY DYING με τον Ryan Neff στη σύνθεσή τους, στην εμφάνισή που δώσαν στην Αθ΄ήνα, στις 3 Απριλίου 2024.

Αφήστε μια απάντηση