Ο ξαφνικός θάνατος του πρώην κιθαρίστα των IN FLAMES Karl Näslund και το συγκινητικό μήνυμα του Jesper Strömblad!

You are currently viewing Ο ξαφνικός θάνατος του πρώην κιθαρίστα των IN FLAMES Karl Näslund και το συγκινητικό μήνυμα του Jesper Strömblad!

Με βαθιά θλίψη έγινε γνωστός ο θάνατος του Σουηδού κιθαρίστα Karl Näslund σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ο Näslund ήταν γνωστός για τη συμμετοχή του στο πρώτο στούντιο άλμπουμ των IN FLAMES με τίτλο «Lunar Strain» , το οποίο κυκλοφόρησε το 1994. Το εν λόγω άλμπουμ έθεσε τις βάσεις για την εντυπωσιακή πορεία του συγκροτήματος και τη διάδοση του Σουηδικού Μελωδικού Death Metal στα πέρατα του κόσμου!

Ο παλιός του φίλος και συνεργάτης στους IN FLAMES, Jesper Strömblad, εξέφρασε τη θλίψη του μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στα social media, γράφοντας:

“Τα συλλυπητήριά μου στους φίλους και την οικογένεια του Karl Näslund. Ραγίζει η καρδιά μου ν’ ακούω για αυτόν τον άκαιρο χαμό. Θα ξανά τσαμάρουμε στην άλλη πλευρά…Αναπαύσου εν ειρήνη.”

Ο Näslund υπήρξε μια σεμνή και ταλαντούχα φιγούρα της Metal σκηνής, αφήνοντας το στίγμα του με την κιθαριστική του συνεισφορά στο ξεκίνημα των IN FLAMES. Η απώλειά του προκάλεσε λύπη στην Metal κοινότητα και οι φίλοι του θα τον θυμούνται με σεβασμό και αγάπη.

Αφήστε μια απάντηση