Διαζύγιο των DECAPITATED με τον επι 14 χρόνια τραγουδιστή τους Rasta – Ανακοίνωση νέου τραγουδιστή!

You are currently viewing Διαζύγιο των DECAPITATED με τον επι 14 χρόνια τραγουδιστή τους Rasta – Ανακοίνωση νέου τραγουδιστή!

Μετά από 14 χρόνια ως η φωνή των Πολωνών Death/Groove Metallers, DECAPITATED, ο Rafał «Rasta» Piotrowski αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα. Οι DECAPITATED ανακοίνωσαν ότι ο αρχικός τους τραγουδιστής, Wojciech «Sauron» Wasowicz, που ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1996 μέχρι το 2005, θα επανενωθεί μαζί τους, για μία και μόνο εμφάνιση στο επερχόμενο Damnation Festival, την 1η Νοεμβρίου 2024, στo BEC Arena στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου και θα παίξουν ολόκληρο το άλμπουμ τους «The Negation» του 2004.

Wojciech «Sauron» Wasowicz

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, η δήλωση των DECAPITATED στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκίνησε μιλώντας για αυτή την νοσταλγική συναυλία που έχει ως εξής:

«Έχει περάσει καιρός από την τελευταία ενημέρωσή μας, αλλά όπως λέει η παροιμία, τα καλά πράγματα απαιτούν χρόνο! Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι ο «Sauron», ο αρχικός μας τραγουδιστής, θα επανενωθεί μαζί μας στο Μάντσεστερ για το Damnation Festival. Θα ερμηνεύσει μερικά από τα κλασικά κομμάτια του συγκροτήματος – τραγούδια που έχουν γίνει ήδη εμβληματικά και βοήθησαν να οριστεί μια γενιά. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα έχουμε ξανά τη δυνατή φωνή του «Sauron» στη σκηνή και να μοιραστούμε αυτή τη μοναδική στιγμή με εσάς, τους πιστούς μας οπαδούς!»

Στη συνέχεια της ανακοίνωσής τους, μίλησαν για την αποχώρηση του Rafał «Rasta» Piotrowski:

«Ταυτόχρονα, έχουμε κάποια νέα που είναι γλυκόπικρα. Ο «Rasta» αποχωρεί από το συγκρότημα ως τραγουδιστής. Θέλουμε να αφιερώσουμε μια στιγμή για να τον ευχαριστήσουμε για τα 14 χρόνια αφοσίωσης. Ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της πορείας των DECAPITATED, και είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για όσα προσέφερε. Του ευχόμαστε το καλύτερο στις μελλοντικές του προσπάθειες.»

Rafał «Rasta» Piotrowski

Κλείνοντας αυτή τους την δημοσίευση, οι DECAPITATED ανακοίνωσαν πως ο νέος μόνιμος τραγουδιστής τους θα είναι ο Eemeli Bodde, ο οποίος άφησε το προηγούμενο συγκρότημά του, MORS SUBITA, για να αναλάβει τον ρόλο αυτό. Δήλωσαν χαρακτηριστικά:

«Ατενίζοντας το μέλλον, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τον νέο μας τραγουδιστή, τον Eemeli Bodde. Κάποιοι από εσάς μπορεί να τον γνωρίζετε από τη δουλειά του με τους MORS SUBITA της Φινλανδίας ή τη συμμετοχή του στο soundtrack της cult ταινίας Heavy Trip. Ο Eemeli φέρνει μια απίστευτη φωνή και μια εκρηκτική σκηνική παρουσία, και ανυπομονούμε να βιώσετε την ενέργεια που θα φέρει στο συγκρότημα. Θα κάνει το ντεμπούτο του στο «A Night of Salvation», και ελπίζουμε να είστε εκεί για μια αξέχαστη βραδιά!»

Eemeli Bodde

Ο Rafał «Rasta» Piotrowski ακολούθησε με δική του ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως εξής:

«Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τους DECAPITATED. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια με το συγκρότημα, ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι με πολλές όμορφες αναμνήσεις και θέλω να ευχαριστήσω κάθε άνθρωπο που γνώρισα στη διαδρομή, το συγκρότημα, τους συνεργάτες μας και όλους όσοι δούλεψαν μαζί μας και μας υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου.

Ήταν φανταστικό που υπήρξα μέρος των DECAPITATED και που είδα το συγκρότημα να ανθίζει με τα χρόνια. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο. Στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου – σας ευχαριστώ για την αδιάκοπη υποστήριξή σας. Το πάθος και η ενέργειά σας ήταν πάντα το καύσιμό μου, και η εμφάνιση για εσάς σε όλο τον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο προνόμιο.»

Αφήστε μια απάντηση