IMPERIAL TRIUMPHANT: Κυκλοφόρησαν βίντεο για το νέο single «Eye of Mars».

You are currently viewing IMPERIAL TRIUMPHANT: Κυκλοφόρησαν βίντεο για το νέο single «Eye of Mars».

Το Avant-Garde Black Metal συγκρότημα, IMPERIAL TRIUMPHANT, επιστρέφει με το νέο του single «Eye of Mars». Με μια βαθιά αλληγορική προσέγγιση, το συγκρότημα πραγματεύεται τις ισορροπίες εξουσίας και το συλλογικό ταξίδι της ανθρωπότητας, φωτίζοντας την επίδραση της γνώσης που περνά από γενιά σε γενιά.

Οι IMPERIAL TRIUMPHANT σχολιάζουν για το νέο single:

“Είναι φανερό μέσα στους αιώνες ότι η παγκόσμια αλήθεια αναδεικνύεται στην κορυφή. Έχοντας αυτό κατά νου, οι ηγέτες του πολιτισμού διχάζονται στις μεθόδους ελέγχου που χρησιμοποιούνται μέσω διαφόρων μηχανισμών, κάποιοι για το καλό της ανθρωπότητας και κάποιοι για συμφέροντα που δεν εξυπηρετούν απαραίτητα την ανθρωπότητα. Το συνολικό αποτέλεσμα ολόκληρου του μηχανισμού φτάνει σε ένα σημείο βρασμού, μετά το οποίο οι ατζέντες αποκαλύπτονται.

Σε πολύ υψηλότερο επίπεδο υπάρχει εκείνο που υπερβαίνει τις πέντε αισθήσεις, πέρα από τη μήτρα της επιστήμης και του υλισμού. Πολλά ιερά κείμενα που αξίζουν την προστασία των λαών έχουν επιβιώσει ενώ υπάρχουν σε σχετική αφάνεια ως αλληγορία. Η γνώση μεταβιβάζεται μέσω γενετικών κύκλων και τελικά αποκαλύπτει αυτήν τη συλλογική σύνδεση σε όλο τον κόσμο και όλους εμάς. Αυτό φωτίζει τη συνείδηση με μια σεβαστή δύναμη, σαν ηλεκτρισμό και μουσική. Κάτω από το παρατηρητικό βλέμμα, ο Άρης σκότωσε τον δράκο, και αρπάζοντας τα δόντια του από το μεγάλο ανοιχτό στόμα του, τα σκόρπισε παντού σαν σπόρους σε εμάς.”

Η νέα κυκλοφορία «Eye of Mars» των IMPERIAL TRIUMPHANT συνοδεύεται από το ακόλουθο βίντεο, που μεταφέρει τον θεατή σε μια εμπειρία πέρα από τον υλικό κόσμο:

Αφήστε μια απάντηση