Οι 1000MODS επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ «Cheat Death»!

You are currently viewing Οι 1000MODS επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ «Cheat Death»!

Μετά από τέσσερα χρόνια ασταμάτητων συναυλιών ανά τον κόσμο και συμμετοχών στα μεγαλύτερα festivals της Ευρώπης, οι Κορίνθιοι Stoner/Heavy Metallers 1000MODS, επιστρέφουν με το νέο τους album «Cheat Death». 

Την παραγωγή και μίξη του album επιμελήθηκε ο πλέον παλιός γνωστός των 1000MODS και θρυλικός μηχανικός ήχου Matt Bayles (PEARL JAM, MASTODON, ISIS, SOUNDGARDEN), που είχε κάτσει πίσω από τη κονσόλα και για τη δημιουργία του «Youth of Dissent» του 2020. Οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρα στα φημισμένα Sierra Studios στην Αθήνα, ενώ το mastering επιμελήθηκε ο (επίσης παλιός συνεργάτης τους) Brad Boatright, στο Audiosiege studio στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ είναι προγραμματισμένη για τις 8 Νοεμβρίου 2024, μέσω της δικής τους δισκογραφικής εταιρείας Ouga Booga and the Mighty Oug Recordings, σε όλο τον κόσμο εκτός των ΗΠΑ, όπου εκεί θα κυκλοφορήσει μέσω της Ripple Music. 

Το artwork σχεδίασε η Εύα Μουρτζή και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

«Cheat Death» λίστα τραγουδιών:

1. Overthrown
2. The One Who Keeps Me Down
3. Götzen Hammer
4. Astral Odor
5. Love
6. Speedhead
7. Misery
8. Bluebird
9. Cheat Death
10. Grey, Green Blues

Οι προπαραγγελίες για το Cheat Death έχουν ξεκινήσει μέσω του website της Ouga Booga Recordings, ΕΔΩ.

Την έναρξη του νέου μουσικού ταξιδιού των 1000MODS σηματοδοτεί το single τους με τίτλο “Overthrown”. Σε αυτό το πρώτο δείγμα του νέου τους album, οι 1000MODS εξελίσσονται και διαφοροποιούνται, όπως άλλωστε συνηθίζουν. Ακούστε αυτό το νέο single, στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση