Η πρώην τραγουδίστρια των BUTCHER BABIES, Carla Harvey, ανακοίνωσε το νέο της project, THE VIOLENT HOUR.

You are currently viewing Η πρώην τραγουδίστρια των BUTCHER BABIES, Carla Harvey, ανακοίνωσε το νέο της project, THE VIOLENT HOUR.

Η πρώην τραγουδίστρια των BUTCHER BABIES, Carla Harvey, ανακοίνωσε το νέο της project με όνομα THE VIOLENT HOUR. Μέρος των πρώτων ηχογραφήσεων του project έχει επιμεληθεί ο παραγωγός Jay Ruston, γνωστός για τις συνεργασίες του με συγκροτήματα όπως οι ANTHRAX, STEEL PANTHER και URIAH HEEP.

Η Carla Harvey μοιράστηκε τα νέα για τους THE VIOLENT HOUR μέσω ανάρτησης της στα social media, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, δηλώνοντας:

«Έρχεται. Έχω αφιερώσει την ψυχή και την καρδιά μου στο νέο μου project THE VIOLENT HOUR τους τελευταίους 6 μήνες. Ανυπομονώ να το ακούσετε. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για ενημερώσεις. Είναι μια αργή διαδικασία, αλλά είμαι ενθουσιασμένη!»

Οι BUTCHER BABIES είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους με την Carla Harvey απο τον Ιούλιο, επισημαίνοντας ότι ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της μπάντας και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια. Η ίδια επιβεβαίωσε την αποχώρησή της, δηλώνοντας πως είναι πολύ περήφανη για τη δουλειά της με τους BUTCHER BABIES και ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα με τη μουσική και τις εμφανίσεις.

Το φθινόπωρο του 2023, η Carla είχε αποχωρήσει από την ευρωπαϊκή περιοδεία των BUTCHER BABIES λόγω επείγουσας χειρουργικής επέμβασης στο αριστερό της μάτι.

Αφήστε μια απάντηση