Οι Ολλανδοί Death Metallers THANATOS ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της επετειακής συλλογής «Four Decades Of Death».

You are currently viewing Οι Ολλανδοί Death Metallers THANATOS ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της επετειακής συλλογής «Four Decades Of Death».

Οι βετεράνοι Death Metallers THANATOS αποτελούν το πρώτο Extreme Metal συγκρότημα που αναδύθηκε από την Ολλανδία και ένα από τα παλαιότερα Death Metal σχήματα στον κόσμο (με ιστορία που ξεκινά το 1984)! Στις 15 Νοεμβρίου 2024, για να γιορτάσουν τα 40 χρόνια ύπαρξής τους θα κυκλοφορήσουν, μέσω της Agonia Records, ένα επετειακό άλμπουμ με τίτλο «Four Decades Of Death». Το άλμπουμ αυτό αποτελείται από ακυκλοφόρητα τραγούδια και ένα μπόνους DVD, το οποίο περιλαμβάνει την τελευταία ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος, το 2022.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το πρώτο single «Putrid Existence».

Το «Four Decades Of Death» θα κυκλοφορήσει σε CD, βινύλιο (και τα δύο εκδόσεις που θα περιλαμβάνουν επιπλέον DVD) και ψηφιακά. Το εξώφυλλο του άλμπουμ σχεδιάστηκε από τον Toni Hietomaa, και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Ακολουθούν οι επίσημες δηλώσεις του συγκροτήματος:

«Από τον τάφο σας φέρνουμε αυτό το άλμπουμ με ακυκλοφόρητο υλικό από τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, καθώς και μια φοβερή ζωντανή καταγραφή της τελευταίας μας συναυλίας,» σχολιάζει ο ιδρυτής των THANATOS, Stephan Gebédi (Hail Of Bullets). “Βιντεοσκοπημένο στο φεστιβάλ Baroeg Open Air στην γενέτειρά μας, το Ρότερνταμ, στις 10 Σεπτεμβρίου 2022, το συγκρότημα έπαιξε τραγούδια από τις πρώτες demo μέρες μέχρι και το τελευταίο μας άλμπουμ «Violent Death Rituals» μπροστά σε περίπου 8000 άτομα. Αυτή είναι μια μεταθανάτια γιορτή για την 40ή μας επέτειο. Η κυκλοφορία αυτού του σπάνιου, ακυκλοφόρητου υλικού σε CD/βινύλιο και της τελευταίας μας συναυλίας σε DVD μοιάζει με τον ιδανικό τρόπο να τελειώσουμε τα πράγματα ή, για να το πούμε πιο ωμά, να βάλουμε το τελευταίο καρφί στο φέρετρό μας!»

Αφήστε μια απάντηση