Οι Έλληνες Black Metallers THYRATHEN κυκλοφόρησαν νέο single και βίντεο για το τραγούδι «Η Πόλις | The City: The Philosophical Poem»!

You are currently viewing Οι Έλληνες Black Metallers THYRATHEN κυκλοφόρησαν νέο single και βίντεο για το τραγούδι «Η Πόλις | The City: The Philosophical Poem»!

Την 1η Νοεμβρίου 2024, η Floga Records με υπερηφάνεια θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ των εγχώριων λυρικών Black metallers THYRATHEN. Ο δίσκος έχει τίτλο «Lakonic» και θα κυκλοφορήσε σε μορφές CD, βινυλίου LP και κασέτας. Παράλληλα επίσης με την ανακοίνωση, το συγκρότημα μας παρουσιάζει ένα βίντεο στίχων για το νέο single ««Η Πόλις – The City (Το Φιλοσοφικό Ποίημα)».

Μπορείτε να ακούσετε το νέο τραγόυδι των THYRATHEN στο βίντεο πυο ακο

Το «Lakonic» κάνει ένα βήμα παραπέρα από τον προκάτοχό του και εδραιώνει τον μοναδικό χαρακτήρα και το μουσικό στυλ των THYRATHEN ως «διαχρονικό, λυρικό Black Metal», όπως το αποκαλούν οι ίδιοι. Με επτά τραγούδια και διάρκεια 47 λεπτά, αυτό το δεύτερο άλμπουμ είναι ένα συνεκτικό, ποιητικό, επικό και θεατρικό ταξίδι: δημιουργεί εικόνες, ρέει αρμονικά στο σύνολό του και προσθέτει περαιτέρω στοιχεία στο λαμπρό κανόνα που οι THYRATHEN χτίζουν.

Μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του «Lakonic» παρακάτω:

To «Lakonic” θα περιλαμβάνει τα εξής τραγούδια:

  1. The Throne of Micro-Cosmos (Foolishness)
  2. Religious Agonies
  3. Matter, Void, Sperm
  4. De Rerum Natura
  5. Η Πόλις (the Philosophical Poem)
  6. Void, Matter, Sperm
  7. Scales & Sword (the Fall of Justice)

Η τωρινή σύνθεση βλέπει την επιστροφή των Corax S., Stefan Necroabyssious (VARATHRON) και Alexandros (MACABRE OMEN), καθώς και την άφιξη του Noch από τους ‘Ελληνες Black Winter σε κιθάρα, μπάσο και χορωδίες, όπως και του Θανάση Κλεόπα στην αρχαία λύρα και τις δεύτερες φωνές. Μαζί, αυτοί οι άντρες υφαίνουν ένα πολυσύνθετο ηχητικό παζλ που στην πρώτη ακρόαση αλλά και στη συνέχεια δημιουργεί ένα ολοένα και πιο συναρπαστικό ξόρκι, καθώς οι διαδοχικές εναλλαγές σαγηνεύουν τον ακροατή!

This Post Has 2 Comments

  1. Vicky

    Τεράστια έκπληξη! Η μπάντα έφερε ξανά τον παλιό Ελληνικό Black Metal ηχο στο 2024! Καταπληκτικοι!

    1. Alexandros S.

      που να ακούσεις και ολόκληρο τον δίσκο!

Αφήστε μια απάντηση