Alestorm – Voyage Of The Dead Marauder (EP)

You are currently viewing Alestorm – Voyage Of The Dead Marauder (EP)

Χρονολογία: 2024
Συνολική Διάρκεια: 15:45
Εταιρεία: Napalm Records

Την τελευταία δεκαετία οι Βρετανοί ALESTORM, κατάφεραν να αναρριχηθούν στις τάξεις της ευρύτερης Folk Metal σκηνής. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία τους ολοκληρωμένη κυκλοφορία, το πειρατικό πλήρωμα του Captain Morgan επιστρέφει με μια νέα κυκλοφορία, το «Voyage Of The Dead Marauder».

Μουσικά οι ALESTORM και σε αυτή τους την κυκλοφορία (η οποία πρόκειται για EP), κινήθηκαν στο μοτίβο του  Power/Folk Metal και της «ανάλαφρης» διάθεσης που τους χαρακτηρίζει.

«Voyage of the Dead Marauder», ωραίες μελωδίες, γυναικεία φωνητικά (συμβολή της Patty Gurdy, που έπαιξε και hurdy gurdy) και τα πιο harsh ανδρικά, να αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά. Στο «Uzbekistan» ξεδιπλώνεται η χαβαλεδιάρικη διάθεση των ALESTORM, το «The Last Saskatchewan Pirate» (αρχικά τραγούδι των THE ARROGANT WORMS) και το «Sea Shanty 2» (ένα τραγούδι του IanTaylor) είναι οι διασκευές του Ep. Το τέλος για το «Voyage of the DeadMarauder» έρχεται με το σύντομο «Cock».

Το «Voyage Of The Dead Marauder» των ALESTORM προσφέρει δύο μέτρια τραγούδια («Voyage of the Dead Marauder» και «The Last Saskatchewan Pirate»), ακολουθούμενα από τρία παντελώς αδιάφορα κομμάτια. Οι πιστοί φανς ίσως δώσουν μερικές ευκαιρίες σε αυτό το Ep, ενώ οι περιστασιακοί ακροατές μπορούν να το παραλείψουν χωρίς καμία απολύτως τύψη.

Βαθμολογία: 4/10
Συντάκτης: Αντώνης Μπραϊκίδης
Διαδικτυακός Σύνδεσμος: ALESTORM – Επίσημη Σελίδα

Αφήστε μια απάντηση