Η Carla Harvey αποχώρησε απο τις BUTCHER BABIES!

You are currently viewing Η Carla Harvey αποχώρησε απο τις BUTCHER BABIES!

Το περασμένο φθινόπωρο του 2023, οι BUTCHER BABIES ολοκλήρωσαν την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία χωρίς την Carla Harvey, η οποία έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση στο αριστερό της μάτι. Η Carla Harvey είχε μοιραστεί τα νέα της απουσίας της τότε από την περιοδεία, στις 26 Οκτωβρίου 2023, σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, οι BUTCHER BABIES ανακοίνωσαν επίσημα την αποχώρηση της Carla Harvey, δηλώνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Όπως μπορεί να έχετε ήδη μαντέψει, επιβεβαιώνεται ότι η Carla Harvey και οι BUTCHER BABIES χώρισαν επίσημα. Η Carla ήταν αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού μας, φέρνοντας το μοναδικό της ταλέντο, το πάθος και την ενέργειά της στο συγκρότημα. Είμαστε ευγνώμονες για τις απίστευτες αναμνήσεις που έχουμε δημιουργήσει μαζί και τον αντίκτυπο που είχε στη μουσική μας και στους θαυμαστές μας. Θα μας λείψει πολύ και της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές της προσπάθειες. Εκτιμούμε βαθύτατα την υποστήριξή σας τα τελευταία 15 χρόνια. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που συνεχίζουμε να φτιάχνουμε και να παίζουμε μουσική και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα εποχή των BUTCHER BABIES!»

Η Carla Harvey δήλωσε σε δική της ανάρτηση:

«Τους τελευταίους 6 μήνες, μπορεί να έχετε παρατηρήσει την απουσία μου από τις αναρτήσεις των BUTCHER BABIES. Μετά από 15 χρόνια αφοσίωσης, ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα επανέλθω στο συγκρότημα για μελλοντικές εμφανίσεις. Είμαι πολύ περήφανη για τη δουλειά μου με τους BUTCHER BABIES… 2 EPS, 5 ολοκληρωμένα άλμπουμ και αμέτρητες περιοδείες με τους metal ήρωές μας! Προς όλους τους απίστευτους φίλους και θαυμαστές των BUTCHER BABIES: Μου προσφέρατε μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου, μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο να γράφω και να παίζω σε όλο τον κόσμο. Δεν έχω τελειώσει τη μουσική και τις εμφανίσεις. Θα σας δω σύντομα.»

Αφήστε μια απάντηση