Οι SIX FEET UNDER θα πλαισιώσουν τους NILE σε μια co-headlining περιοδεία στις ΗΠΑ το 2025!

You are currently viewing Οι SIX FEET UNDER θα πλαισιώσουν τους NILE σε μια co-headlining περιοδεία στις ΗΠΑ το 2025!

Οι SIX FEET UNDER θα ακολουθήσουν τους NILE για μια co-headlining περιοδεία στις ΗΠΑ αυτό το χειμώνα. Η Revenge Of The Underground Tour 2025 ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου στο Nashville του Tennessee και θα ολοκληρωθεί στις 22 Φεβρουαρίου στο Houston του Texas. Το support θα παρέχουν οι PSYCROPTIC και οι EMBRYONIC AUTOPSY. Επιπλέον, η περιοδεία θα περιλαμβάνει αρκετές one-off συναυλίες των SIX FEET UNDER διάσπαρτες σε όλη τη διάρκεια της.

Ο τραγουδιστής των SIX FEET UNDER, Chris Barnes, σχολιάζει: «Μετά από μια δεκαετία και πλέον παύσης των περιοδειών των SIX FEET UNDER στις Ηνωμένες Πολιτείες, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για την επερχόμενη co-headlining περιοδεία με τους παλιούς μας φίλους, NILE! Θα είναι μια πραγματικά καταπληκτική περιοδεία!»

Οι SIX FEET UNDER θα περιοδεύσουν για την υποστήριξη του δέκατου τέταρτου στούντιο άλμπουμ τους, «Killing For Revenge», που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος μέσω της Metal Blade Records!

Το «Killing For Revenge», ένας δίσκος που δεν είναι για λιπόψυχους, σερβίρει εφιαλτικές εικόνες με την ευγενική χορηγία του frontman Chris Barnes μέσω των χαρακτηριστικών guttural φωνητικών του τραγουδιστή. Τόσο ο τίτλος του άλμπουμ όσο και το σκοτεινά λεπτομερές εξώφυλλο σε κόκκινες αποχρώσεις από τον καλλιτέχνη Vince Locke, είναι ιδανικά δοχεία για την κτηνωδία που κρύβεται μέσα τους.

Οι SIX FEET UNDER δημιουργήθηκαν αρχικά ως ένα side project του Barnes κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων του με το συγκρότημα που είχε ιδρύσει, τους CANNIBAL CORPSE. Έγινε η αποκλειστική εστίαση του frontman το 1995, που συνέπεσε με την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, «Haunted». Από την αρχική μορφή των SIX FEET UNDER παρέμεινε μόνο ο Barnes, αλλά η ποιότητα παρέμεινε αξιοσημείωτα σταθερή. Η σημερινή σύνθεση του Barnes, των κιθαριστών Owen και Ray Suhy, του μπασίστα Jeff Hughell και του ντράμερ Marco Pitruzzella αποτελούν μια καταιγιστική ομάδα.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Vince Locke

Η χημεία μεταξύ των πέντε ανδρών είναι αισθητή- ακούγοντας το «Killing For Revenge», θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι κρύφτηκαν για μερικούς μήνες και το σφυρηλάτησαν σε δημιουργική απομόνωση. Αυτό δεν ισχύει. «Το ηχογραφήσαμε όλοι μόνοι μας, σε διαφορετικά μέρη της χώρας, αφού είμαστε όλοι διασκορπισμένοι», λέει ο Barnes. «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βάλουμε τον καθένα σε έναν άνετο χώρο, ώστε να έχουμε μια σπουδαία απόδοση. Αυτό είναι που θέλεις να αποτυπώσεις. Είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να αντέξουμε οικονομικά να είμαστε όλοι στο στούντιο για ηχογραφήσεις όπως κάναμε τη δεκαετία του ’90. Μπορεί να γίνει εξίσου αποτελεσματικά με αυτόν τον τρόπο.»

Η μίξη και το mastering του «Killing For Revenge», το οποίο περιλαμβάνει μια guest εμφάνιση του κιθαρίστα Jason Suecof στο «Neanderthal», έγιναν από τον Chaz Najjar στο Badlands Recording στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Αφήστε μια απάντηση