Οι FLOTSAM AND JETSAM κυκλοφορούν το «Burned My Bridges», το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «I Am The Weapon».

You are currently viewing Οι FLOTSAM AND JETSAM κυκλοφορούν το «Burned My Bridges», το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «I Am The Weapon».

Οι Αμερικανοί βετεράνοι του Thrash Metal, FLOTSAM AND JETSAM, έδωσαν στη δημοσιότητα το «Burned My Bridges», το τρίτο single από το επερχόμενο, δέκατο πέμπτο άλμπουμ τους, «I Am The Weapon», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου μέσω της AFM Records.

Μαζί με τις προπαραγγελίες του άλμπουμ, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ, οι FLOTSAM AND JETSAM ανακοίνωσαν επίσης την επανέκδοση του ομώνυμου άλμπουμ τους του 2016, το οποίο κυκλοφορεί σε αυστηρά περιορισμένο, gatefold διάφανο 2LP, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας επισκεπτόμενοι αυτή τη διεύθυνση.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Andy Pilkington (Very Metal Art)

Το «I Am The Weapon» όχι μόνο συνεχίζει απρόσκοπτα από εκεί που σταμάτησαν οι δύο εξαιρετικοί προκάτοχοί του, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα από άποψη μουσικής ικανότητας και σύνθεσης. Ενώ αξιοποιούν πλήρως τις βασικές τους ικανότητες, όπως το επιθετικό τους ύφος με τους γρήγορους ρυθμούς, το «I Am The Weapon» διαθέτει περισσότερες εκπληκτικές στιγμές από ποτέ άλλοτε. Από βίαια κομμάτια υψηλών οκτανίων όπως το «I Am The Weapon», μέχρι το ατμοσφαιρικό αλλά όχι σούπερ γρήγορο «Burned My Bridges», κάθε κομμάτι του άλμπουμ είναι πειστικό με τον δικό του τρόπο.

Η μίξη και το mastering του άλμπουμ έγινε και πάλι από τον Jacob Hansen, ενώ το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον επί χρόνια συνεργάτη του συγκροτήματος Andy Pilkington της Very Metal Art.

Λίστα τραγουδιών:

  1. A New Kind of Hero
  2. Primal
  3. I Am the Weapon
  4. Burned My Bridges
  5. The Head of the Snake
  6. Beneath the Shadows
  7. Gates of Hell
  8. Cold Steel Lights
  9. Kings of the Underworld
  10. Running Through the Fire
  11. Black Wings

Μπορείτε να ακούσετε το «Burned My Bridges» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση