Οι Έλληνες Heavy / Power Metallers SIRIUS, παρουσιάζουν νέο βίντεο για το τραγούδι, «Desdichado».

You are currently viewing Οι Έλληνες Heavy / Power Metallers SIRIUS, παρουσιάζουν νέο βίντεο για το τραγούδι, «Desdichado».

Οι Έλληνες Heavy / Power Metallers SIRIUS , αποκαλύπτουν το νέο βίντεο στίχων για το τραγούδι, «Desdichado», το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους, «A Quest For Life». Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου από τη WormholeDeath Records.

Το «Desdichado» είναι ένα τραγούδι που βασίζεται στη νουβέλα του Sir Walter Scott, «Ιβανόης». Είναι η ιστορία του Sir Wilfred, ο οποίος πέφτει σε δυσμένεια από τον πατέρα του εξαιτίας της συμμαχίας του με τον Βασιλιά Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο. Είναι το πρώτο από τα πολλά τραγούδια που θα ακολουθήσουν και θα αποκαλύψουν όλη το ταξίδι της προδοσίας, διάσωσης και επαναφοράς.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Jon Toussas

Οι SIRIUS δημιουργήθηκαν το 2007 από τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Δημήτρη Νάπα στην Αθήνα και κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους, «Wings Of Fire», τον Δεκέμβριο του 2017 παράλληλα με ένα sold out show στο Remedy Club. Τον Αύγουστο του 2019, κυκλοφόρησαν μια ακουστική version του «The Last Angel» και ένα σχετικό βίντεο. Έχουν παίξει σε διάφορα φεστιβάλ όπως το Under The Quarry.

Πλέον ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του «A Quest For Life», στο οποίο συνεργάζονται με τον Tim Ripper Owens και τον Derek Sherinina. Το εξώφυλλο του άλμπουμ έχει επιμεληθεί ο Jon Toussas ενώ οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Made In Hell στούντιο σε παραγωγή του David Prudent.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Unbound the Scream
  2. Beyond the Sands of Time
  3. Desdichado
  4. Edge of the World
  5. Fragment
  6. Lostlight
  7. Land of Swords
  8. Among the Heavens

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Desdichado» παρακάtω:

Αφήστε μια απάντηση