Andreas Kisser: «Θα ήταν υπέροχο να έχουμε τον Max και τον Igor Cavalera μαζί μας στο τελευταίο show των SEPULTURA»!

You are currently viewing Andreas Kisser: «Θα ήταν υπέροχο να έχουμε τον Max και τον Igor Cavalera μαζί μας στο τελευταίο show των SEPULTURA»!

Σε μια νέα συνέντευξή του στο βρετανικό Metal Hammer, o κιθαρίστας των SEPULTURA, Andreas Kisser ρωτήθηκε για την πιθανότητα να συνεργαστούν ξανά με τα αδέρφια Cavalera για το τελευταίο show της μπάντας κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Δεν θα αρνηθώ ότι θα ήταν υπέροχο να δώσουμε το τελευταίο show μας με τη συμμετοχή τους. Θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει ανθρώπους που θα θέλουν να διασκεδάσουν και όχι να συζητήσουν για το κατά πόσο κάναμε καλά ή όχι που πήραμε τις συγκεκριμένες αποφάσεις στο παρελθόν. Στο τέλος, διασκεδάζουμε τώρα με τους SEPULTURA του παρόντος. Αν θελήσουν να είναι μέρος αυτού, θα ήταν υπέροχο».

Οι SEPULTURA πέρασαν μια κρίση το 1996 με την αποχώρηση του Max μετά την απόφαση των υπόλοιπων μελών να απολύσουν τη σύζυγό του Gloria απο manager του συγκροτήματος. Ο αδερφός του, Igor, παρέμεινε ακόμα μία δεκαετία στο συγκρότημα για να αποχωρήσει και αυτός και να συνεργαστεί ξανά με το Max στο project CAVALERA CONSPIRACY.

Παρόλο που οι SEPULTURA έχουν διατηρήσει μία σκληροπυρηνική βάση οπαδών σε όλο τον κόσμο χάρη στην καριέρα τους που εκτείνεται σχεδόν τέσσερις δεκαετίες , τα δύο άλμπουμ «Roots» και «Chaos A.D.» από την εποχή που ο Max ήταν στο συγκρότημα παραμένουν τα δύο πιο επιτυχημένα εμπορικά άλμπουμ καθώς και τα δύο έγιναν χρυσά στις ΗΠΑ με πωλήσεις άνω των 500.000 αντιτύπων.

Τον Δεκέμβριο του 2023, οι SEPULTURA ανακοίνωσαν ότι θα γιορτάσουν τα 40 χρόνια ιστορίας τους ξεκινώντας μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία που θα καλύψει ολόκληρο τον πλανήτη. Μετά την περιοδεία, το συγκρότημα θα διαλυθεί οριστικά.

Το τωρινό line up των Βραζιλιάνων είναι οι Kisser, Green, Paulo Jr. και ο ντραμερ Greyson Nekrutman που αντικατέστησε επίσημα τον Eloy Casagrande τον Φεβρουάριο, ο οποίος έγινε ο νέος ντράμερ των SLIPKNOT.

NO CAVALERA – NO SEPULTURA??? Συμφω΄νείτε ή διαφωνείτε τελικά;;;;

Αφήστε μια απάντηση