Οι CAVALERA κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Schizophrenia» και ένα νέο βίντεο για το single «Nightmares Of Delirium».

You are currently viewing Οι CAVALERA κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Schizophrenia» και ένα νέο βίντεο για το single «Nightmares Of Delirium».

Τ’ όνομα Cavalera έχει γίνει συνώνυμο της ακραίας metal μουσικής, ένα όνομα που μέχρι σήμερα εξακολουθεί να χαίρει μεγάλης εκτίμησης, μια οικογενειακή κληρονομιά χτισμένη μέσα από δεκαετίες μουσικής επιθετικότητας. Το 2023, ο Max και ο Iggor Cavalera πέτυχαν αυτό που κάποιοι θα έλεγαν ότι θα ήταν ακατόρθωτο: επαναηχογράφησαν τις πρώτες  κυκλοφορίες των SEPULTURA , «Morbid Visions» και «Bestial Devastation» . Ένα ρίσκο που λίγοι θα τολμούσαν να πάρουν, ωστόσο με τέχνη και παραγωγικότητα πέτυχαν τον χαρακτηριστικό ωμό ήχο τους και τ’ αποτέλεσμα μπορεί να περιγραφεί μόνο ως μαγεία ή ένα ταξίδι στο χρόνο.

Τώρα, το συγκρότημα κυκλοφορεί το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας το άλμπουμ «Schizophrenia». Το εμβληματικό  αυτό άλμπουμ αποτέλεσε ένα από τα θεμέλια του πρώιμου Thrash και Death metal. Ήταν το σημείο όπου οι Cavalera τελειοποίησαν τα σκοτεινά, μουντά, επηρεασμένα από την ταχύτητα τραγούδια τους, σε κάτι πιο ώριμο, ανεπτυγμένο και τεχνικό.

Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας αυτής, η μπάντα προσφέρει στους οπαδούς της το νέο single  με τίτλο “Nightmares Of Delirium”. Το τραγούδι αποτελεί bonus στο άλμπουμ, ορόσημο του 1987 και περιλαμβάνει στίχους από τον γιο του Max, Igor Amadeus Cavalera.

Ο Max Cavalera δήλωσε: ” Η Schizophrenia ήταν κλειδωμένη σε ψυχιατρικό άσυλο για σχεδόν 37 χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος που το φέρνω στο μέλλον με έναν σύγχρονο ήχο και χωρίς να χάνει την old-school νοοτροπία του. Περιλαμβάνει επίσης και ένα νέο bonus track, το ‘Nightmares of Delirium’, τ’ οποίοπου δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το άλμπουμ. Thrash μέχρι θανάτου!”

Ο Igor Cavalera ανέφερε τα εξής: “Γεια σας head bangers… ανυπομονώ να ακούσετε όλοι σας την επαναηχογραφημένη έκδοση του ‘Schizophrenia’. Είναι αποτέλεσμα κόπου, ιδρώτα και αγάπης… τα λέμε στο pit”.

Αφήστε μια απάντηση