Οι EINHERJER διασκευάζουν το «Deaf Forever» των MOTÖRHEAD!

You are currently viewing Οι EINHERJER διασκευάζουν το «Deaf Forever» των MOTÖRHEAD!

Οι πρωτοπόροι του Νορβηγικού Heavy Metal, EINHERJER, κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους single, «Deaf Forever», στις 21 Ιουνίου 2024. Το single είναι μια διασκευή και φόρος τιμής στους θρυλικούς MOTÖRHEAD και το ομώνυμο κομμάτι τους και έρχεται πάνω στην ώρα για τις εμφανίσεις των EINHERJER σε μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ όπως το Tons of Rock, το Summer Breeze Open Air και το εμβληματικό Wacken Open Air στη Γερμανία.

Το συγκρότημα δηλώνει: «Το ‘Deaf Forever’ είναι ένας φόρος τιμής σε ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα στην ιστορία του Heavy Metal. Οι MOTÖRHEAD αποτελούσαν πάντα έμπνευση για εμάς. Το ‘Deaf Forever’, με την αδυσώπητη ενέργεια, τα τραχιά φωνητικά και τον κινητήριο ρυθμό του, το καθιστά κατάλληλο για τους EINHERJER. Συνδυάσαμε την καταιγιστική κληρονομιά των MOTÖRHEAD με τη μυθική απήχηση του σκανδιναβικού μας Heavy Metal. Νομίζω ότι βγήκε υπέροχο!»

Οι EINHERJER ιδρύθηκαν το 1993 και αποτελούν μια ισχυρή δύναμη στο είδος του Viking Metal για πάνω από τρεις δεκαετίες. Με καταγωγή από το Haugesund της Νορβηγίας, το συγκρότημα εμπνέεται βαθιά από τη σκανδιναβική κληρονομιά του, δημιουργώντας μουσική που είναι τόσο ένας πολιτιστικός φόρος τιμής όσο και μια σύγχρονη ερμηνεία των επικών sagas του παρελθόντος. Με εννέα στούντιο άλμπουμ και δύο νορβηγικές υποψηφιότητες για Grammy, οι EINHERJER έχουν εδραιώσει τη θέση τους στα χρονικά της ιστορίας του metal.

Η μουσική των EINHERJER είναι ένα ισχυρό μείγμα μυθικών αφηγήσεων και ισχυρών ηχοτοπίων, η δέσμευσή τους στο όραμά τους είναι ακλόνητη, εμπνευσμένη από τη γενναιότητα και το πνεύμα των προγόνων τους, των Βίκινγκς. Ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε από την άγρια ενέργεια και τη μυθική δύναμη των EINHERJER καθώς δίνουν νέα πνοή στο κλασικό «Deaf Forever» των MOTÖRHEAD. Για τους οπαδούς, αυτό το κομμάτι μπορεί να ακούγεται οικείο, καθώς το single είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν αποκλειστικά σε βινύλιο. Τώρα όμως κάνει επιτέλους το ψηφιακό του ντεμπούτο. Αυτό το αφιέρωμα δεν είναι απλά μια διασκευή, αλλά μια συγχώνευση δύο εμβληματικών ήχων, φέρνοντας κοντά την ωμή δύναμη των MOTÖRHEAD και το επικό μεγαλείο του Viking Metal.

Μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή του «Deaf Forever» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση