Οι WORMWOOD κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «The Star» και βίντεο για το τραγούδι «Stjärnfall».

You are currently viewing Οι WORMWOOD κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «The Star» και βίντεο για το τραγούδι «Stjärnfall».

Οι Σουηδοί Melodic Black Metallers WORMWOOD, κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «The Star», στις 31 Μαΐου μέσω της Black Lodge Records, ακολουθώντας τους προκατόχους του, «Nattarvet» και «Arkivet» – και τα δύο άλμπουμ βοήθησαν το συγκρότημα να ανέβει στα εθνικά charts και οδήγησαν σε πολλές υποψηφιότητες για σημαντικά βραβεία.

Η κυκλοφορία του «The Star», ολοκληρώνει την τριλογία των WORMWOOD για το θάνατο. Το «Nattarvet» αναφέρεται στη ζοφερή πείνα που μαστίζει τους ανθρώπους στη σκανδιναβική περιοχή κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Το «Arkivet» επικεντρώθηκε στην αναπόφευκτη πτώση της ανθρωπότητας και το «The Star» αφηγείται την ιστορία του τέλους του σύμπαντος. Το «The Star» είναι η πιο ακριβής, προσωπική και μελαγχολική δουλειά στη δισκογραφία τους μέχρι σήμερα. Το άλμπουμ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των WORMWOOD: γαλήνια περάσματα, οργισμένο χάος και σπαρακτικές μελωδίες.

Κάθε τραγούδι συμβάλλει στη συνολική αφήγηση, δημιουργώντας μια συνεκτική και καθηλωτική εμπειρία για τον ακροατή. «Το «The Star» είναι η τελευταία ανάσα ενός σύμπαντος που δεν μας άξιζε», λέει ο Nine. «Με αυτό το άλμπουμ, προσκαλούμε τους οπαδούς μας να μας ακολουθήσουν σε μια κοσμική οδύσσεια, εξερευνώντας τα βάθη της απελπισίας και την ειρήνη που ακολουθεί. Είναι η ολοκλήρωση μιας τριλογίας, μιας ιστορίας που ανυπομονούσαμε να μοιραστούμε.»

Ο διάσημος παραγωγός Sverker Widgren από τα Wing Studios στη Στοκχόλμη προσέφερε τις γνώσεις του για τη μίξη και το mastering του «The Star», για να εξασφαλίσει μια ηχητική εμπειρία που ταιριάζει με τη μεγαλοπρεπή προσέγγιση του οράματος του συγκροτήματος.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Stjärnfall
  2. A Distant Glow
  3. Liminal
  4. Galactic Blood
  5. Thousand Doorless Rooms
  6. Suffer Existence
  7. Ro

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Stjärnfall» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση