Οι ONSLAUGHT ανακοινώνουν το σχεδιασμό της παγκόσμιας περιοδείας, «Four Decades Of Fury – Four Decades Of Power From Hell», μέσα στο 2025!

You are currently viewing Οι ONSLAUGHT ανακοινώνουν το σχεδιασμό της παγκόσμιας περιοδείας, «Four Decades Of Fury – Four Decades Of Power From Hell», μέσα στο 2025!

Ετοιμαστείτε να γίνετε μάρτυρες της ιστορίας του Thrash Metal, καθώς για πρώτη φορά μέσα στο 2025 οι ONSLAUGHT θα παρουσιάσουν ζωντανά το πρωτοποριακό ντεμπούτο άλμπουμ τους «Power From Hell», στο σύνολό του και με την αρχική σειρά των κομματιών.

Αυτές οι ειδικές συναυλίες θα γιορτάσουν την 40η επέτειο αυτού του εμβληματικού και άκρως επιδραστικού άλμπουμ, καθιστώντας το ένα παγκόσμιο γεγονός που δεν θα επαναληφθεί ποτέ και δεν πρέπει να χάσετε.

Επιπλέον, μέσα στους επόμενους 12 μήνες, οι ONSLAUGHT θα κυκλοφορήσουν δύο πολύ ξεχωριστά άλμπουμ που αποτίουν φόρο τιμής στις Punk/Thrash καταβολές τους και αναδεικνύουν την επιτυχία που έχουν πετύχει κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής τους καριέρας. Αυτά τα άλμπουμ θα αποτυπώσουν την ωμή ενέργεια που καθορίζει τα μοναδικά επίπεδα επιθετικότητας των ONSLAUGHT.

Ο αντίκτυπος των ONSLAUGHT στη μουσική βιομηχανία είναι ανεκτίμητος. Έχουν κερδίσει τη θέση τους στο Heavy Metal Hall of Fame και έχουν αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στο Thrash metal. Η μουσική τους έχει εμπνεύσει αμέτρητες γενιές οπαδών, διαμορφώνοντας το είδος και επηρεάζοντας λεγεώνες μουσικών και συγκροτημάτων παγκοσμίως.

Το ιδρυτικό μέλος, Nige Rockett, σχολιάζει: «Μεγάλη επετειακή χρονιά για το “Power From Hell” – γι’ αυτό θα βγούμε στον δρόμο και θα παρουσιάσουμε το ντεμπούτο άλμπουμ μας στην ολότητά του για πρώτη φορά. Απλά έπρεπε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να κάνουμε κάτι πολύ ξεχωριστό για τους οπαδούς, δεν υπήρχε περίπτωση, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν και δεν θα ξανασυμβεί μετά το 2025. Αυτές θα είναι μερικές πραγματικά φοβερές συναυλίες, οπότε ελάτε να συμμετάσχετε στο Party from Hell…»!

Αφήστε μια απάντηση