Το συγκρότημα του KERRY KING κυκλοφόρησε νέο μουσικό βίντεο για το single «Toxic»!

You are currently viewing Το συγκρότημα του KERRY KING κυκλοφόρησε νέο μουσικό βίντεο για το single «Toxic»!

Ο πρώην κιθαρίστας των SLAYER Kerry King, κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «From Hell I Rise», μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Reigning Phoenix Music. Ταυτόχρονα, μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο για το single «Toxic». Να σημειώσουμε πως το μουσικό βίντεο αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας των Jim Louvau και Tony Aguilera.

Όντας παρόμοιο με το βίντεο του King για το προηγούμενο single «Residue» (που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα), το «Toxic» βιντεοσκοπήθηκε σ’ ένα στούντιο στο κέντρο του Phoenix και περιλαμβάνει μια μουσική επίθεση από το νέο συγκρότημα του Kerry King, τη σύνθεση του οποίου συμπληρώνουν οι Mark Osegueda (φωνητικά, DEATH ANGEL), Phil Demmel (κιθάρα, MACHINE HEAD, VIO-LENCE), Kyle Sanders (μπάσο, HELLYEAH) και Paul Bostaph (SLAYER, TESTAMENT, EXODUS) στα τύμπανα.

Αναφορικά με το νέο βίντεο ο σκηνοθέτης Louvau δήλωσε: «‘Εχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο όπου η πολιτική κατάσταση και η πόλωση της έχουν μετατραπεί σε κυρίαρχο ζήτημα για τους περισσότερους ανθρώπους που ζουν στη χώρα μας, ανεξάρτητα από την πλευρά του νομίσματος στην οποία βρίσκονται. Οι στίχοι και η ενέργεια του τραγουδιού αναδεικνύουν αυτό το συναίσθημα, οπότε ήθελα να αποτυπώσω οπτικά ένα τρέιλερ που να δείχει αυτό που πρόκειται να βιώσουμε. Επίσης ήθελα ν’ ασχοληθώ και με το PTSD όσν αφορά τους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει στο στρατό και το πώς η πολιτική κατάσταση επηρεάζει την ψυχική τους υγεία, η οποία συχνά περνάει απαρατήρητη».

Αφήστε μια απάντηση