Βίντεο στίχων από τους SIX FEET UNDER για το νέο single «When The Moon Goes Down In Blood».

You are currently viewing Βίντεο στίχων από τους SIX FEET UNDER για το νέο single «When The Moon Goes Down In Blood».

Το δέκατο τέταρτο στούντιο άλμπουμ των SIX FEET UNDER, «Killing For Revenge”, κυκλοφόρησε την Παρασκευή 10 Μαΐου από την Metal Blade Records. Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του δίσκου, η μπάντα δημοσίευσε ένα βίντεο στίχων για το single, «When The Moon Goes Down In Blood». Το βίντεο δημιουργήθηκε από τον Reino Aedmäe, ο οποίος είναι υπέυθυνος επίσης για τα παλαιότερα βίντεο των singles «Zodiac» και «Blood Of The Zombie» από τον δίσκο των SIX FEET UNDER με τίτλο «Nightmares Of The Decomposed”.

Αναφορικά με το νέο single ο θρυλικός frontman, Chris Barnes, δήλωσε: «Νομίζω ότι όλα τα τραγούδια του άλμπουμ ασχολούνται με την εκδίκηση. Γι’ αυτό και το άλμπουμ ονομάζεται ‘Killing For Revenge’. Κάθε τραγούδι έχει αυτό ως θέμα, είτε πρόκειται για τον άνθρωπο εναντίον του ανθρώπου, είτε για τη φύση εναντίον του ανθρώπου. Υπάρχει ένα μακάβριο κεντρικό ζήτημα, το οποίο είναι πιο απλό όσον αφορά τους στίχους και τον τόνο της ιστορίας η οποία είναι πραγματικά πολύ πιο τρομακτική καθώς μιλάει για το να σκοτώνεις ανθρώπους. Η διάθεσή μου είναι να βυθίζομαι στην φαντασία μου και σε ένα είδος διαλογιστικής συγκέντρωσης ώστε ν’ αφήνω την μουσική να με οδηγήσει σε μια ιστορία».

Ο κιθαρίστας Jack Owen, συμπλήρωσε: «Αυτό ήταν το τελευταίο τραγούδι που έγραψα για το άλμπουμ. Ο Chris πρότεινε κάτι που να έχει επιρροές από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Δημιούργησα λοιπόν drum beats που θύμιζαν πρώιμους IMMOLATION και SUFFOCATION όπου ο ρυθμός ήταν κάπου μεταξύ ενός thrash beat και ενός blast beat. Η μουσική γράφτηκε αρκετά γρήγορα και την έστειλα στον Chris ο οποίος μου απάντησε πως του άρεσε πάρα πολύ. Αποδείχτηκε ότι ήταν ίσως το καλύτερο τραγούδι στο άλμπουμ με μία βίαιη παλαιομοδίτικη ατμόσφαιρα».

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Vince Locke

Το «Killing For Revenge» σηματοδοτεί το δεύτερο άλμπουμ που ο Barnes και ο κιθαρίστας Jack Owen (ex-CANNIBAL CORPSE) έχουν δημιουργήσει μαζί από τότε που επανενώθηκαν για το «Nightmares Of The Decomposed» του 2020. Ο Owen είναι επίσης παραγωγός του «Killing For Revenge». «Δουλέψαμε καλά μαζί στους CANNIBAL CORPSE», θυμάται ο Barnes. «Τον αγαπούσα απεριόριστα ως φίλο και ως μουσικό, οπότε νιώθω πραγματικά άνετα να του δώσω τα ηνία, επειδή απλά τον σέβομαι τόσο πολύ ως καλλιτέχνη.»

Τα τραγούδια στο «Killing For Revenge» καταπιάνονται με θέματα που είναι τόσο ευχάριστα χυδαία, γραφικά και εντελώς αλλόκοτα όσο θα μπορούσατε να ονειρευτείτε από ένα project των Barnes/Owen. Άλλωστε, οι δύο άντρες ήταν ζωτικά γρανάζια των CANNIBAL CORPSE που κυκλοφόρησε τέτοια απολαυστικά παραβατικά κλασικά Death Metal κομμάτια, όπως τα «Butchered At Birth» και «Tomb Of The Mutilated». Οι SIX FEET UNDER ηχογράφησαν επίσης μια διασκευή του «Hair Of The Dog» των NAZARETH, η οποία εμφανίζεται σε όλες τις εκδόσεις του «Killing For Revenge» με εξαίρεση το βινύλιο.

Η μίξη και το mastering του “Killing For Revenge”, το οποίο περιλαμβάνει μια guest εμφάνιση του κιθαρίστα Jason Suecof στο “Neanderthal”, έγιναν από τον Chaz Najjar στο Badlands Recording στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Know-Nothing Ingrate
  2. Accomplice to Evil Deeds
  3. Ascension
  4. When the Moon Goes Down in Blood
  5. Hostility Against Mankind
  6. Compulsive
  7. Fit of Carnage
  8. Neanderthal
  9. Judgement Day
  10. Bestial Savagery
  11. Mass Casualty Murdercide
  12. Spoils of War
  13. Hair of the Dog (NAZARETH cover)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «When The Moon Goes Down In Blood» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση