Οι VENTED με μέλη από τους SINSAENUM, DEVILDRIVER, CHIMAIRA κ.α. κυκλοφορούν το νέο τους single «The End Game».

You are currently viewing Οι VENTED με μέλη από τους SINSAENUM, DEVILDRIVER, CHIMAIRA κ.α. κυκλοφορούν το νέο τους single «The End Game».

Οι VENTED είναι ένα διεθνές supergroup στο οποίο συμμετέχουν οι Sean Zatorsky (SINSAENUM, CHIMAIRA), Austin D’Amond (DEVILDRIVER, BLEED THE SKY), Gergo Hajer (OMEGA DIATRIBE) και Simon C. Bondar (SEXUAL EDUCATION, WHITE TIGER).

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους με τίτλο «The End Game», από τον επερχόμενο ολοκληρωμένο ντεμπούτο δίσκο «Cruelty And Corruption», σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο στην καλύτερη εποχή του Groove Metal με καθαρή ηχητική επιθετικότητα, μελωδίες που τσακίζουν την ψυχή, riffs που σπάνε τον τοίχο και τρελό drumming.

Οι VENTED ξεκίνησαν να δουλεύουν τον πρώτο τους δίσκο το 2021, αρχικά με τον πανίσχυρο Joey Jordison (ex-SLIPKNOT/VIMIC/SINSAENUM) στα ντραμς και τον Γάλλο μουσικό παραγωγό HK Krauss (SINSAENUM, BETRAYING THE MARTYRS, DAGOBA κ.α.) αλλά λόγω της δυσάρεστης τραγωδίας, ο Austin κάθισε πίσω από τα ντραμς για να κρατήσει την κληρονομιά του Joey.

Το «Cruelty And Corruption» θα περιέχει 13 κομμάτια τα οποία αναδεικνύουν την ωμότητα και την ηχητική βιαιότητα της μπάντας, και θα κυκλοφορήσει το 2022.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «The End Game» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση