Ο George “Corpsegrinder” Fisher των CANNIBAL CORPSE ανακοίνωσε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ!

You are currently viewing Ο George “Corpsegrinder” Fisher των CANNIBAL CORPSE ανακοίνωσε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ!

Στις 4 Φεβρουαρίου 2022 ο George “Corpsegrinder” Fisher, τραγουδιστής των Death Metallers CANNIBAL CORPSE, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το πρώτο του ομώνυμο προσωπικό άλμπουμ! Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 10 συνθέσεις σε παραγωγή των  Nick Bellmore (DEE SNIDER, KINGDOM OF SORROW) and Jamey Jasta (HATEBREED). Επίσης, καλεσμένος στο άλμπουμ θα είναι και ο Erik Rutan (CANNIBAL CORPSE, HATE ETERNAL), ενώ ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσω της νέας δισκογραφικής εταιρείας του Jasta, Perseverance Music Group.

Ο Corpsegrinder δήλωσε: «Όταν ο Jamey με προσέγγισε για αυτό το δίσκο, καιγόμουν να μπω στο στούντιο με τον Erik Rutan και να ηχογραφήσω τα φωνητικά. Είναι μία μίξη Death metal, Thrash, Hardcore και ακούγεται απίστευτα κολασμένο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι!»

Ο Jamey Jasta πρόσθεσε: «Το να δουλεύω με τον George, αποτελεί ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Καθώς αποτελεί έναν φοβερό τύπο και έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές στο Death Metal και στο νέο δίσκο έκανε φοβερή δουλειά

Αφήστε μια απάντηση