Το Αμερικάνικο μουσικό κολλέγιο του Berklee προσέθεσε στην μουσική βιβλιοθήκη του, τέσσερις συνθέσεις του Χρήστου Αντωνίου των SEPTIC FLESH!!

You are currently viewing Το Αμερικάνικο μουσικό κολλέγιο του Berklee προσέθεσε στην μουσική βιβλιοθήκη του, τέσσερις συνθέσεις του Χρήστου Αντωνίου των SEPTIC FLESH!!

Οι SEPTICFLESH, με υπερηφάνεια ανακοινώνουν ότι ο κιθαρίστας και συνθέτης τους, Χρήστος Αντωνίου (SEPTICFLESH-CHAOSTAR), επιλέχθηκε από το διάσημο Berklee College Of Music για να προσθέσει τέσσερις από τις συνθέσεις του στη μουσική βιβλιοθήκη τους.

Οι συνθέσεις “Dark Art”, “Enemy Of Truth” και “Portrait Of A Headless Man”, από το δέκατο άλμπουμ της μπάντας “Codex Omega” και “The Vampire From Nazareth” από το όγδοο άλμπουμ τους “The Great Mass” είναι τώρα διαθέσιμες στην μουσική βιβλιοθήκη του κολλεγίου.


Οι SEPTICFLESH σχολιάζουν: “Με μεγάλη μας τιμή ανακοινώνουμε ότι το Berklee College of Music, ένα από τα πιο διάσημα μουσικά κολλέγια στον κόσμο, ζήτησε από τον Χρήστο Αντωνίου να συμπεριληφθούν στις μουσικές βιβλιοθήκες του κάποιες από τις συνθέσεις του

Αφήστε μια απάντηση