Ο ABBATH ακυρώνει τη περιοδεία του στη Νότιο Αμερική ύστερα από ένα καταστροφικό σόου στο Μπουένος Άιρες!!

You are currently viewing Ο ABBATH ακυρώνει τη περιοδεία του στη Νότιο Αμερική ύστερα από ένα καταστροφικό σόου στο Μπουένος Άιρες!!

Ο ABBATH ,την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Club Palermo του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής έπαιξε ένα καταστροφικό σόου δύο μόλις τραγουδιών!!

Οι πόρτες του κλάμπ άργησαν κατά δύο ώρες ν’ανοίξουν με αποτέλεσμα τα support συγκροτήματα DESCARNADO και MEDIUM να παίξουν ελάχιστα. Όταν ο ABBATH αποφάσισε ν’ ανέβει στη σκηνή έλειπε ο κιθαρίστας του γκρούπ Ole André Farstad, ο οποίος σύμφωνα με φήμες νωρίτερα την ίδια μέρα διαφώνησε με τον ABBATH και αποφάσισε να μείνει στο ξενοδοχείο.

Ο ABBATH προσπάθησε να ξεκινήσει την εμφάνιση του με το ‘Count The Dead’, τουλάχιστον δύο φορές χωρίς να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα μετά από 10 δεύτερα να πετάξει τη κιθάρα του. Στη συνέχεια προσπάθησε να παίξει το ‘Tyrants’, τραγούδι των IMMORTAL, χωρίς επιτυχία ξανά. Αποχώρησε για τα αποδυτήρια χωρίς να εμφανιστεί εκ νέου στη σκηνή και να ολοκληρώσει το σέτ του. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και ζητούσε την επιστροφή των χρημάτων του.

Οι υπόλοιπες ημερομηνίες της νοτιοαμερικάνικης περιοδείας ακυρώθηκαν για λόγους υγείας όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το συγκρότημα.

This Post Has One Comment

  1. dimitris vordonis

    Μακαρι να καταφερει να ξεπερασει το προβλημα,σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι και ο κοσμος να μην το ριχνει στην ανθρωποφαγια(κραξιμο κοινως)….δεν κανει καλο

Αφήστε μια απάντηση