Οι ΜΕΤΑLLICA ακύρωσαν δύο συναυλίες λόγω θεμάτων υγείας του James Hetfield!

You are currently viewing Οι ΜΕΤΑLLICA ακύρωσαν δύο συναυλίες λόγω θεμάτων υγείας του James Hetfield!

Οι METALLICA ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στα καλοκαιρινά φεστιβάλ Sonic Temple και Louder Than Life, λόγω θεμάτων υγείας του James Hetfield. Όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες συναυλίες του μέταλ συγκροτήματος αυτή τη χρονιά θα διεξαχθούν κανονικά.

Ο James Hetfield έγραψε: “Πονάω που το γράφω αλλά πρέπει να δηλώσω σε όλους ότι δεν θα καταφέρω να είμαι στο Sonic Temple στο Colombus και στο Louder Than Life στο Louisville αυτή τη χρονιά. Ενώ προσπαθώ να αποκαταστήσω την υγεία μου, έχω πολύ σημαντικές συναντήσεις για την ανάρρωσή μου αυτές τις εβδομάδες που δεν μπορούν να αναβληθούν. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους fans που αγόρασαν εισιτήρια για αυτές τις συναυλίες. Συνεργαζόμαστε με τους promoters για επιστροφές χρημάτων ή ανταλλαγές.

Η πρόθεσή μου με αυτήν τη δήλωση είναι να “ζητήσω συγγνώμη” σε καθέναν από εσάς ξεχωριστά. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έθεσα την υγεία μου σε προτεραιότητα την προηγούμενη χρονιά που περιοδεύαμε αλλά τώρα γνωρίζω πως η ψυχική μου υγεία έρχεται πρώτη. Αυτό μπορεί να ακουστεί χαζό στους περισσότερους από εσάς αλλά δεν θέλω να απογοητεύσω την οικογένεια των Metallica. Στην πιο αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η θεραπεία μου βαίνει καλώς. Ήταν απολύτως απαραίτητο για εμένα να φροντίσω την πνευματική, σωματική και ψυχική μου υγεία. Δηλώνω ότι το συγκρότημα θα παίξει τις υπόλοιπες συναυλίες που έχουν κανονιστεί για το 2020. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να παίξω μπροστά στο υπέροχο κοινό της Νότιας Αμερικής τον Απρίλιο.”

Αφήστε μια απάντηση