Οι SYLOSIS ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «A Sign Of Things To Come».

You are currently viewing Οι SYLOSIS ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «A Sign Of Things To Come».

Ο Josh Middleton ανακοινώνει τη μόνιμη επιστροφή του στους πρωτοπόρους του Modern Metal SYLOSIS, με τον πολυαναμενόμενο νέο τους δίσκο, «A Sign Of Things To Come», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast Records. Το συγκρότημα παρουσίασε επίσης ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single, «Poison For The Lost.»

Ο Josh σχολιάζει: «Αυτό ήταν από πολλές απόψεις μια επιστροφή στο σπίτι μου! Είμαστε σίγουροι ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό με τον νέο μας δίσκο και ανυπομονούμε να ακούσετε τη νέα μουσική τους επόμενους μήνες πριν την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο.»

Σε παραγωγή του Josh Middleton, σε συνεργασία με τον θρυλικό παραγωγό Scott Atkins, ο νέος δίσκος προκάλεσε τους SYLOSIS να εισέλθουν σε ολοκαίνουργια μονοπάτια.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επέτρεψα στον εαυτό μου να μου κάνουν παραγωγή- δέχτηκα σκληρή κριτική και πίεσα τον εαυτό μου να δώσει την καλύτερη φωνητική απόδοση της καριέρας μου. Είμαι μεγάλος οπαδός των προοδευτικών και μακροσκελών άλμπουμ, αλλά ήμουν ανελέητος με τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα του δίσκου!», συνεχίζει ο Josh.

Λίστα κομματιών:

  1. Deadwood
  2. A Sign of Things to Come
  3. Pariahs
  4. Poison for the Lost
  5. Descent
  6. Absent
  7. Eye for an Eye
  8. Judas
  9. Thorns
  10. A Godless Throne

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Poison For The Lost» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση