Οι EISREGEN θα κυκλοφορήσουν το 7″ single «Heckenschütze» τον Οκτώβριο.

You are currently viewing Οι EISREGEN θα κυκλοφορήσουν το 7″ single «Heckenschütze» τον Οκτώβριο.

Οι Θουριγγανοί πρωταγωνιστές του μακάβριου, EISREGEN, ανακοίνωσαν ένα 7″ single, με τίτλο «Heckenschütze», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, μέσω της Massacre Records! Η μπάντα έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι σε παραγωγή των HomerThe2nd – Studios.

Με το νέο της single, η γερμανική Extreme Metal μπάντα προσφέρει ένα smash hit που ενώνει όλα τα χαρακτηριστικά της: Στίχοι από την οπτική γωνία ενός ψυχολογικά διαταραγμένου μαζικού δολοφόνου που έχει πέσει μέσα από το κοινωνικό δίχτυ, που παρουσιάζονται με στοιχειωτικό τρόπο από τον ηγέτη της μπάντας M. Roth και μουσικά ενσωματωμένοι σε βαθιές σκοτεινές μελωδίες που κολλάνε αμέσως στα αυτιά σας.

Το single θα κυκλοφορήσει ως ειδική έκδοση, σε βινύλιο 7″ σε διάφορα χρώματα, το καθένα με μια εσωκλειόμενη CD έκδοση δύο τραγουδιών: καθώς η B-side κοσμείται με μια νέα ηχογράφηση του πρώτου τραγουδιού των EISREGEN «Zeitenwende», το οποίο μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμο μόνο στο θρυλικό «Promo 96». Έτσι, το single «Heckenschütze» προσφέρει το νεότερο τραγούδι της μπάντας μέχρι σήμερα και, σε αντίθεση, το πρώτο τραγούδι που δημιούργησαν ποτέ! Το συνηθισμένο brutal ηχητικό χαλί δόθηκε από τον Yantit ως παραγωγό και τον Markus Stock, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη μίξη και το mastering.

Λίστα τραγουδιών:

Disc 1 (Vinyl)
Side A

  1. Heckenschütze (single edit)
    Side B
  2. Zeitenwende 2023

Disc 2 (CD)

  1. Heckenschütze (single edit)
  2. Zeitenwende 2023


Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Heckenschütze» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση